مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام من می‌خوام از شوهرم توافقی جدا بشم یک فرزند پسر 2ساله داریم که شوهرم قبول کرده در مقابل بخشیدن مهریه اختیار کامل بچه رو بهم بده در دفتر ثبت هم رسمی این حضانت بده سوالم اینه اگر من ازدواج مجدد کنم شوهرم می‌تونه حضانت بچه رو ازم بگیره

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد خاص دادگاه تصمیم میگیره

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

طبق ماده 1170 مادر هنگامی می تواند حضانت فرزند خود را داشته باشد که ازدواج مجدد نکرده باشد. پس از ازدواج دادگاه مصلحت فرزند را در نظر می گیرد که به چه کسی حضانت را واگذار کند.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... موضوع اختلافی است و قانون در فرض ازدواج مجدد زوجه، حضانت را قابل سلب می داند اما ب در فرض توافق طرفین، محاکم در اغلب موارد حضانت را نزد زوجه ابقا می کنند

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
گرچه اختلافی هست ولی احتمال باقی ماندن حضانت بعد از ازدواج شما بسیار زیاد است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در همان دفترخانه قید شود حضانت با زوجه است حتی در صورت ازدواج مجدد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر در ذیل توافقات تان نباشد بله محتمل است