مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب پارکینگ در آپارتمان

درود بر شما مجتمع ما از دو طرف راه دارد. هفت تا پارکینگ از یک طرف داخل رمپ جا دارد و سه تا پارکینگ در طبقه همکف که هر کدام دربهای برقی جدا و راه جدا دارند. آیا الان که درب پارکینگ همکف که خراب شده هزینه تعمیر آن را باید همه واحدهایی مجتمع پرداخت کنند
با توجه به اینکه ریموت فقط در اختیار 3 واحدی است که در آنجا پارکینگ دارند. و مابقی واحدها درب پارکینگ و راهشان جدا می باشد؟؟
ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

باسلام بستگی به نظر هیت مدیره ساختمان داره اگه درب اون یکی جا هم خراب بشه بازم از همه پول بگیره بره میتونن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند بخشی از پارکینگ در قسمتهای اختصاصی مالکین است ومابقی فضای پارکینگ جز مشاعات می باشد لذا باتوجه به عبور ومرور سایر مالکین در مشاعات جهت دسترسی به انبارها ویا خروج وورود قانونا باید تمامی مالکین هزینه های پارکینگ را پرداخت نمایند ولیکن در خصوص درب پارکینگ انچه به عدالت نزدیک است وانصاف ومنطق حقوقی میپذیرد ان است که واحدهایی که از درب پارکینگ استفاده مینمایند باید هزینه تعمیرات انرا نیز پرداخت نمایند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
هزینه مشاعات ساختمان طبق قانون تملک آپارتمانها برعهده همه مال کی بوده حتی اگر از آن استفاده نکنند

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

درود
پارکینگ در اختیار و اختصاصی سه واحد است و دیگر واحدها وظیفه ای در پرداخت هزینه هایی که مشاع نیستند ندارند