مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب پارکینگ

با سلام. ساختمان ما چهار واحد تک واحدی هستش طبقه چهارم خالی می باشد. در پارکینگ دو واحد دو ماشین دارند و یک واحد یک ماشین. هزینه تعمیر جک درب پارکینگ تقسیم بر تعداد ماشین‌ ها می شود یا تعداد واحد ها؟

پاسخ ها :

هزینه تعمیر درب پارکینگ در آپارتمان هزینه جک درب پارکینگ هزینه تعمیرات پارکینگ مشاع هزینه تعمیرات مشاعات آپارتمان قوانین تعمیر مشاعات آپارتمان مشاعات ساختمان