مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب پارکینگ در آپارتمان

با سلام. 16 واحد در دو سمت شرقی و غربی هستیم. هر کدام‌ هشت واحد که کلا 8 واحد پارکینگ در سند قید شده و 8 واحد پارکینگ ‌ندارن. حالا درب پارکینگ خراب شده و ما که پارکینگ نداریم کلا ریموت نداریم و رفت و آمدی از درب پارکینگ نداریم. میگن هزینه تعمیر درب پارکینگ هم جزء مشاعات است. آیا این صحیح است؟ خواهش میکنم با ذکر منبع و قانون و ماده اش لطفا پاسخ من را بدهید. چون گفتن باید سند و مدرک و ماده قانونی بیاورید. با سپاس.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

درب ساختمان جزو مشاعات ساختمان است هرچند شما از درب ریموتی تردد نکنید.