مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و کلاهبرداری مجازی

سلام خوب هستین
متاسفانه امروز بنده قصد خرید یک گوشی ارزان قیمت دست دوم داشتم بعد از تماس دیدم یه خانم مسن هستند و کلی قسم خوردن و گفتن کربلا رفتم بهم شماره کارت دادن گفتن چون اسمش مشخص خیالم راحت باشه
بعدش آدرس خونه بهم دادن منم اعتماد کردم رو حساب قسم هاشون پول واریز کردم
بعد از مراجعه بنده به آدرس
تماس گرفتم باهاشون بعد گفتن الان با یک شماره دیگه تماس میگیریم
یه شماره دیگه تماس گرفت
گفت رسید بفرست منم فرستادم
بعد گفت گوشی واسه فروش نداریم و کار ما صیغه ساعتی و روزانه هست
منزل فساد دارن
بعد گفتن اگر میخواید این دخترا رو با این قیمت دارم و کلا چیزهایی در این مورد با شرایط مختلف
بنده هرچی خواهش کردم پول من بهم برگردونن اینکار نکردن حتی گفتم شکایت میکنم گفتن هر غلطی میخوای بکن و کلی توهین دیگه
رفتم کلانتری گفتن باید بری پلیس فتا بعد رفتم پلیس فتا گفتن باید بری دفتر قضایی
به اونجا مراجعه کردم تعطیل بودن و مشکلم حل نشد
متاسفانه هرچقدر تماس گرفتم با اون خانم ها
جواب من ندادن بعد از چندساعت تماس گرفتن
شروع کردن فحش دادن و تهدید بنده
چندتا خانم مسن و چندتا دختر بودن
بعد گوشی دادن دست یه مرد و اون شروع کرد فحش دادن و توهین کردن و تهدید
مثل اینکه مشتریشون بود طبق حرفایی که میزدن
منم گفتم شکایت میکنم
باز هرچقدر تونستن توهین کردن
من شماره تماسشون دارم
شماره کارتم دارم
تا حدود آدرس خودشونم بهم دادن
کلا جوری که پشت تلفن صحبت میکردن مشخص بود رفت و آمد زیاد و دقیقا منزل فساد هست
چون چندتا دختر نوبتی گوشی برمیداشتن و وقت میدادن یا آمار برنامه هاشون میدادن
سرپرستشون دوتا زن مسن بود بهش میگفتن خاله
خانم مسن گفت اینا دانشجو هستن و برام کار میکنن
بعد بهم گفت راضیت میکنم جای پول دوساعت یا سه ساعت میتونی یکی از دخترا ببری
منم قبول دار نشدم گفتم پولم بدین
اینکار انجام نمیدم
شماره کارتم فرستادم
ولی پولم پس ندادن
گفتن یا برنامه یا کلا پولت بیخیال شو
حتی گفتم داخل ماه محرم اینکار درست نیست خدارو خوش نمیاد شروع کردن توهین کردن به دین و اعتقادات بنده و خانواده ام
منم تجربه نداشتم و سن زیادی ندارم
گول قسم هاشون خوردم
نتونستم به خانواده بگم
حتی چندتا کلانتری رفتم که مشکل حل کنن
ولی تا الان موفق نشدم
اینا کارشون همینه
کلاهبرداری و خانه فساد
سریع هم خط عوض میکنن
الان من نمیدونم باید چکار کنم
لطفا کمکم کنید
واقعا خیلی اذیت شدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای مشاوره های طولانی پیشنهاد میکنم تماس بگیرید .