مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

با سلام و احترام
بنده فروشنده یک واحد اپارتمان در حال ساخت می باشم و کل مبلغ مورد معامله 873 میلیون تومان بوده و 120 میلیون تومان بابت وام از مبلغ کسر گردیده است که البته وام فقط در زمان فروش 2 قسط از 4 توسط بانک پرداخت گردید و مبلغ 650 میلیون تومان دریافت شده و مبلغ 50 میلیون تومان تا زمان تحویل ملک و مبلغ 50 میلیون تومان نیز زمان تحویل سند نزد خریدار باقیمانده حال این ملک بنا به دلایلی دیر تحویل داده شده و خریدار اعلام دیرکرد دارد ایا دیر کرد شامل فروشنده می گردد . لازم به ذکر است خریدار کمتر از 90 درصد مبلغ خرید ملک را پرداخت نموده است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر وجه التزام بابت عدم تحویل بموقع اپارتمان در قرارداد درج شده باشد بله شامل ان خواهد بود