مشاوره حقوقی رایگان - خیانت شوهر و گرفتن حق طلاق

سلام شوهر بنده به بهانه بچه هایش با زن سابقش ارتباط برقرار کرده که اعلام کرده بود بخاطر خیانت طلاقش داده حالا میگه صیغه کردمش عکس هم فرستادن که باهمن میگه همچیو ببخش طلاقت بدم برو منم همچیو اجرا گذاشتم باتوجه به اینکه از تاریخ شکایت تا امروز با هم رابطه ای نداشتیم چجوری میتونم ازش شکایت کنم و این خیانتش رو اثبات کنم و حق طلاق بگیرم بگم بخاطر نداشتن رابطه جنسی باهام دچار مشکل شدم و نیاز دارم ولی اون نمیاد سمتم و خونه هم برام نمیگیره نمیخواد باهام زندگی کنه و طلاق میخواد بطور کلی گرفتن حق طلاق تو این شرایط چجوریه بعد از چند مدت نداشتن رابطه جنسی میشه اقدام کرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ازدواج مجدد زوج بدون رضایت زوجه از موارد طلاق است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیرید، اگر تهران هستید 09128232291

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
چنانچه صیغه عقد را اجرا کرد باشند بحث خیانت و رابطه نا مشروع ایشان منتفی است. لیکن چنانچه بتوانید ثابت کنید بدون اجازه شما اقدام نموده اند از موارد طلاق خواهد بود البته عقد موقت کمی اختلافی است و دادگاه را رویه یکسانی در این خصوص ندارند. اثبات نداشتن رابطه جنسی که منجر به عسر و حرج شما شده باشد نیز قدری دشوار خواهد بود. لذا توصیه می شود با بررسی موارد فوق بهترین راه را انتخاب نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با صیغه رابطه نامشروع منتفی میگردد در صورت ترک منزل به مدت طولانی و یا عدم تهیه مسکن و اثاث البیت ویا عدم پرداخت نفقه و... می تواند جهت طلاق موثر باشد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود
شما میتونید به موارد سوءمعاشرت زوج و موارد عسر و حرج استناد کنید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
با این وصف اگر عسروحرج شما ثابت شود شما می توانید تقاضای طلاق کنید

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید بدلیل عسر و حرج دادخواست طلاق بدهید ولی راه سختی در پیش دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ازدواج مجدد زوج ، بدون موافقت زوجه. ، دلیل طلاق است . زوجه برای طرح درخواست طلاق ، حتما باید دلیل قانونی داشته باشد و نه
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ثابت کنید ازدواج مجدد داشته می توانید دادخواست طلاق بدهید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تحت شرایطی این قضیه سبب عسر و حرج بوده و با اتکا بر آن می توان دادخواست طلاق داد.

در صورت تمایل به مشاوره، تماس بگیرید

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید برای طلاق اقدام نمایید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت ثبوت ازدواج مجدد زوج حتی بصورت موقت هم‌که باسد برای شما حق طلاق ایحاد میشود

غلامرضا قربانی

غلامرضا قربانی :

اثبات ازدواج کافی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

همسر باید در دفاتر رسمی حاضر و به شما وکالت در طلاق بدهد.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

می توانید بدلیل عدم پرداخت نفقه وترک زندگی مشترک ازایشان شکایت وتقاضای طلاق کنید