مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عسر و حرج

سلام
سه ماه با آقایی ازدواج کردم ازدواج دوم هردومون میباشد ازابتدای زندگی به دلیل دخالت خانواده شون مشکل داشتیم و ایشون بارها من رو ازمنزل بیرون کردن البته زبانی که صداشون ضبط شده این آقا تقریبا یک ماه با بنده رابطه نداشتن و چندبار پرسیدم دلیلشون رو در آخر جواب دادن نمیخوان رابطه داشته باشند و بنده میتونم نسبت به این عمل آقا دادخواست طلاق بدهم(صدای ضبط شده )و این که در عسرو حرج مطالبه مهریه به چه طریق هست؟ اقا باید کامل پرداخت کنند یا باید دادخواست جدا بدهم امکان قسط بندی دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دشوار است اما دور از ذهن نیست
اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مفارقت‌جسمانی به مدت طولانی از موارد عسر و حرج است اثباتش با شماست.بله حقوق مالی خود را نیز با اثبات عسر و حرج هنگام طلاق می توانید مطالبه کنیدیا بخشی از آنرا ببخشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
صدا دلیل نمی‌باشد یک اماره است می‌توان از آن استفاده نمود اما به صرف یک ماه رابطه طلاق برای شما صادر نمی‌شودمی‌بایست ابتدا اقدامات دیگری انجام دهید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مهریه ارتباطی به طلاق ندارد و هر زمانی بخواهید می توانید مطالبه کنید.
اگر همسر شما بتواند اعسار خود را اثبات کند، مهریه قسط بندی می شود.
برای طلاق باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست طلاق به علت نمایید تا دادگاه بر اساس دلایل شما به آن رسیدگی کند

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله میتونید دادخواست طلاق به استناد در عسروحرج قراردادن و ترک و عدم رابطه استناد کنید به فیلم یاصدا و شهود

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه مهریه عند المطالبه باشد هر موقع زوجه بخواهد میتواند آنرا مطالبه نماید و در صورت داشتن اموال توسط زوج ،زوجه میتواند آنرا توقیف در غیر اینصورت مهریه قابل تقسیط است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید مهریه را مطالبه کنید و اگر اموالی دارند توقیف کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و نفقه و مهریه خود را مطالبه کنید