مشاوره حقوقی رایگان - کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل

من یه پرونده سرقت دارم که رضایت شاکی رو هم گرفتم و زیر چهار ماه حبس داشتم و رفتم زندان درجا ازاد شدم ...
ولی الان جلو حسابم باز نشده و رفتم نگاه خلاصه پرونده کردم داخل سایت نوشته در مورد یکی از طرفین در پرونده دیگر ثبت شد و احضار متهم از طریق وثیقه گذار و در اخرش هم نوشته پرونده کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل.

من اینا رو متوجه نمیشم و اگر پروندم تمام شده اینا چیه لطفا میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

کسر از امار به معنی بسته شدن پرونده در ان شعبه است