مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات اداری کارکنان شورای حل اختلاف

باعرض سلام برادرم از خانمش بابت عدم تمکین شکایت کرده اونم رفته درخواست نفقه و مهریه داده و جالبه یه ماهه خونه رو ترک کرده اما از فروردین مطالبه کرده و 20مرداد رفتن شورای حل اختلاف سازش کردن بعد خانمش اومده خونه ناهار خورده باز رفته و ما زنگ زدیم 110صورت جلسه کردیم و خانم رفته یه اشنا پیدا کرده تو شورا و دقیقا 4روز بعدش رفته زیربرگ سازش نوشته انتهای همین جلسه پشیمون شدم و تقاضای رسیدگی مجدد دارم الان چه جوری میتونیم ثابت کنیم عدم تمکین مجدد رو؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام ،اقدام قانونی انجام دهید ودرخواست کارشناسی متن اضافه شده را نمائید.