مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت

با سلام و احترام
سال 1394 یک شکایتی بابت فروش یک باب منزل از من شد که بنده به یک وکیل که از بستگانم بود مراجعه و ایشان فرم خام را جهت وکالت به من دادند و من نیز آن را امضاء کردم و به ایشان تحویل دادم حکم دادگاه من را محکوم کرد و من خسارت را به خواهان پرداخت نمودم از وکیل درخواست کردم که فرم متن وکالت نامه را برای من ارسال کند ولی ایشان از دادن وکالتنامه امتناع می کند با توجه که فرم وکالت نامه دستی و محضری نبوده (ایشان جهت ارائه مدارک شکایت به دادگاه وکالت خویش را از بنده به دادگاه ارائه نموده است )من چگونه می توانم از متن و اختیاراتی که به ایشان داده ام اطلاع پیدا کنم و یا در صورت ایشان اختیاراتی فراتر از آن شکایت برای خود تعیین کرده باشد بتوان وکالت ایشان را باطل کنم
ممنون از راهنمایی جنابعالی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به همان شعبه رسیدگی کننده میتوانید تصویر وکالتنامه وکیل را اخذ نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مراجعه به همان شعبه رسیدگی کننده میتوانید تصویر وکالتنامه وکیل را اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به دادگاه مراجعه نمایید و درخواست کپی از وکالتنامه را. نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کپی وکالت‌نامه را می توانید از دادگاه بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وکالتنامه هایی وکیل در خصوص اختیارات لازم در دادگستری است می توانید از شعبه مربوطه کپی تهیه نمایید