مشاوره حقوقی رایگان - وکالت

سلام. در مجموع خواستم بدونم اگر وکالتنامه الکترونیکی به وکیل یا شخص عادی در ثنا بدهی ایا با نوشتن اظهارنامه وکالت را می شه ابطال نمود؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اولا امکان اعطای وکالت الکترونیکی به اشخاص عادی وجود ندارد ثانیا بله با ارسال اظهارنامه ای عزل ایشان را اعلام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله طبق یک لایحه یا همان اظهارنامه اعلام عزل کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با توجه به اینکه قرارداد وکالت جایز میباشد موکل میتواند هر وقت بخواهد وکیل را غزل کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکالتنامه قابل ابطال نیست
ولی وکیل قابل عزل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد عزل وکیل را دارید می توانید اظهارنامه ارسال کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد ، عقد وکالت از عقود جایز بوده و طرفین هر زمان می توانند عقد را فسخ کنند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
وکالت نامه ی الکترونیکی فقط مختص وکلای دادگستری بوده و میتوان با اظهارنامه اعلام عزل وکیل نمود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر وکالت باطل نمی‌شود ب غیر از وکیل به کسی نمیتوان وکالت الکترونیکی داد

زينب  زالي

زينب زالي :

به فرد عادی وکالتنامه الکترونیک نمیشه داد. مختص وکلاست. و لایحه اعلام عزل بفرستید. اظهارنامه نمیخواد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

وکیل را میشه در هر مرحله ای غزل کرد مگر در قرارداد شرط دیگری گذاشته باشید

یک وکیل :

با سلام
بله امکان عزل وکیل از طریق ارسال اظهارنامه وجود دارد.

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

شما فقط به وکیل میتوانید در سامانه ثنا به صورت الکترونیکی وکالت دهید، نه به اشخاص عادی.
در همان سامانه هم میتوانید وکیل را عزل نمایید که البته با اظهارنامه هم این امر محقق میشود

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر در پرونده ايي اعلام وكالت نموده باشند خطاب به شعبه ايشان را عزل نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود می‌توان اما شرایط خاص خود را دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شخص عادی که از طریق دفترخانه امکان اخذ وکالت دارد و بسته به نوع وکالت امکان عزل می باشد
وکالت الکترونیکی مختص وکلاست که امکان عزل از طریق اظهارنامه نیز می باشد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام معمولا چنین امکانی وجود دارد ولی شخصا اقدام کنید بهتر است

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام وکالتنامه ابطال نمیشه ولی امکان عزل وکیل وجود دارد