مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت در طلاق بلاعزل

با سلام
زمانیکه بنده به زوجه وکالت طلاق بلاعزل دادم این خانم اقدام به طلاق کرده و خیلی بابت اینکه بتوانم وکالت را ابطال کنم پرس و جو کردم و در یکجا چنین نوشته ای به چشمم خورد:
ابطال وکالت در طلاق زمانیکه وکالت بلاعزل باشد زوج میتواند به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و یک وکالت برای طلاق دیگر به وکیل یا شخص مورد اعتماد خود بدهد. که در قانون حدود اختیارات این دو مجتمعا تلقی میشود.

آیا امکان این کار وجود دارد یا خیر؟ لطفا راهنمایی بفرمایید ...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طلاق انجام شده موضوع وکالت نامه منتفی است

الناز هوشیارزاده

سرکار خانم الناز هوشیارزاده :

بستگی‌به وکالت نامه اعطایی اولیه دارد در وکالتنامه های طلاق معمولا حق ضم وکیل از موکل سلب میگردد که در این صوت امکان اضافه کردن وکیل وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله البته اگر در وکالت نامه قبلی خلاف این گفته شرطی نشده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله. اما آیا در وکالت که دادید ضم وکیل ساقط نشده؟

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - اگر طلاق واقع شده باشد امکان ابطال وجود ندارد. ثانیا- اگر حق ضم وکیل را از خود ساقط نکرده باشد. ثالثا- شرایط دیگری نیز ممکن است مطابق بخشنامه های اداره ثبت داشته باشد . لذا از یک دفتر اسناد رسمی بپرسید.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام در صورتی که حق ضم امین یا وکیل را ساقط نکر دید این امر امکان دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به وکالت در طلاق اولیه وجود دارد که باید بررسی شود