مشاوره حقوقی رایگان - تعرض جنسی

سلام. به دختر خالم وقتی که 13 سالش بوده برادرش بارها تعرض جنسی داشته که در حد لمس و مالش بوده. بعد از 5 یا 6 سال دختر خاله م جرات گفتنش را پیدا کرده است. الان دخترخالم چه کاری باید بکنه ؟ آیا شکایت کنه ؟ چه مجازاتی داره ؟ چرا که متعرض برادرش هست.

پاسخ ها :

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام با توجه به اینکه زمان گذشته اثبات آن خیلی مشکل هست واز طرفی چون از محارم هست بهتر هست چشم پوشی کنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اصلا نباید هیچ کاری بکنه ، شتر دیدی ندیدی.
این مشکلات ناموسی که از حالت محرمانه خارج شود مشکلاتش صد برابر میشود ، فقط برای اطمینان به یک پزشک زنان مراجعه کند که آیا پرده بکارتش هست یا نه ، وحتی اگر هم پرده بکارتش نبود باز هم صدایش را در نیاورد. این راز را با خود به گور ببرد. بچه بودند و اشتباهی کردند، اصلا به هیچ کس هیچ نگوید. حتی به پزشک.