مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با سلام. درگیری لفظی بین من و همسرم با همسایه روبرویمان و همسر او به وجود آمد که منجر به ضرب و جرح، توهین و تخریب گردید. در قرار نهایی دادسرا برای آن ها کلمه ایراد ضرب و جرح عمدی و توهین محرز شناخته شده و برای ما کلمه مشارکت در ضرب و جرح عمدی و توهین نوشته شده است. میخواستم بدونم دو کلمه ایراد و مشارکت در نوع مجازات با هم چه فرقی دارند؟ آیا نوشته شدن کلمه ایراد برای آن ها به این معنی است که یکی از آن ها در درگیری حضور نداشته است. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر ربطی به این کلمه ندارد قرار لازم است مطالعه شود تا ج داده شود