مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در بازگشت زندانی

سلام. بابت زندانی یک نفر ضامن شدم و بعد مرخصی زندانی نرفت خودش را معرفی نکرد و یک چهارم حقوق بنده را مسدود کردند و ما حکم جلب زندانی را گرفتیم و تحویل زندان دادیم ولی گفتن بابت دیر آمدن زندانی شما باید جریمه بدهید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر کفیل یا وثیقه گذار متهم را در مهلت مقرر حاضر نکنند در این صورت، تخلف آنان محقق خواهد شد. حتی اگر بعد از مهلت مقرر متهم را حاضر کنند باز هم مشمول قواعد تخلف خواهند بود. البته در عمل، تا قبل از صدور دستور ضبط وثیقه توسط دادستان، جزو تخلف محسوب نمی کنند.