مشاوره حقوقی رایگان - ضبط یک چهارم وثیقه

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدر بنده چند سال پیش برای برادرم که مرتکب چند فقره سرقت شده بود اقدام به وثیقه گذاری کرد. بعد از این که رای دادگاه تجدید نظر به برادرم ابلاغ شد و پرونده برادرم به شعبه اجرای احکام رفت. شعبه اجرای احکام به پدرم ابلاغ زدند که متهم را جهت اجرای حکم به این شعبه معرفی کنید. پدرم به دلیل بیسوادی و عدم متوجه شدن ابلاغیه از طریق پیامکی که برای ایشان ارسال شده بود محکوم علیه را به آن شعبه معرفی نکرد و بعد از این از اجرای احکام با پدرم تماس گرفتند تازه فهمیدیم داستان از چه قرار هست.
وقتی به دادگاه مراجعه کردیم فهمیدیم که وثیقه ما ضبط شده و ده روز وقت اعتراض داره. در اون مهلت ده روز برادرم خودش رو معرفی کرد و پدرم اعتراض خودش رو اعلام کرد ولی رای دادگاه این بود که چون شما دیر متهم رو معرفی کردید باید یک چهارم مبلغ وثیقه رو جریمه بدید. در این مدتی که رای دادگاه به ما برسه ما رضایت شاکی پرونده رو گرفتیم. ولی دادگاه میگه که شما باید اون یک چهارم جریمه رو بدید و رای قطعی است. میخواستم ببینم آیا راهی، ماده ای، تبصره ای هست که ما بتونیم این جریمه رو پرداخت نکنیم؟ خیلی ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

ضبط یک چهارم وثیقه تاخیر در بازگشت زندانی ضبط سند وثیقه وثیقه زندانی وثیقه