مشاوره حقوقی رایگان - شکایت متقابل کیفری

با سلام.
در شکایت متقابل کیفری که در شعب شعبه 6 بازپرسی و شعبه 3 دادیاری گنبد مورد رسیدگی قرار گرفت که هر دو راجع به درگیری در 1400/01/10 میباشد، شاکی پرونده شعبه 6 در مرجع انتظامی مدعی بیان داشته که شاهد ندارم. در مقابل در شعبه 3 که متهم درگیری بود شاهد تعرفه کردند از اوراق قضایی شعبه 6 که بیان داشته اند میتوانم در اعتراض استفاده کنم؟ آیا تاثیر آن چقدر خواهد بود؟

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سعی کنید با اعلام به شعبه مربوطه پرونده ها ، هر دو پرونده به صورت یکجا رسیدگی بشن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله درخواست خود را مطرح نمایید البته