مشاوره حقوقی رایگان - شکایت هم زمان از یک نفر با یک موضوع واحد

باسلام
بنده از شخصی با موضوع مزاحمت ناموسی بافاصله یک ماه از همدیگر شکایت کردم
شکایت اول طرف محکوم شده به کفالت سی میلیون تومان وقرارمجرمیت علیه اوتوسط بازپرس صادرشده ولی هنوزقاضی رای صادرنکرده است.
شکایت دوم رابافاصله یک ماه بعدانجام دادم ولی پیگیری نکردم
نهایتا قرارمنع تعقیب صادرشده ومن اعتراض کردم وبه پرونده اول اشاره کردم ولی اعتراضم ردشده وقرارقطعی ونهایی شده است .
حال شخص متهم می تواندبااین قرار قرار بازپرس راباطل کند .
نهایت پرونده من احتمالا چی میشود.
آیاقرار مجرمیت صادرشده توسط بازپرس باطل می شود؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

پرونده دومی تاثیرو ارتباطی به پرونده اول ندارد