مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین

با عرض سلام و خسته نباشید.
مرحوم پدرم در سال 1370 یک قطعه زمین به مساحت یک هکتار را به بنده داد و شاهد زنده هم دارم و در این قطعه زمین که داخل بافت روستا هست ساختمان برای من درست کرد و گفت که این قطعه زمین با ساختمان مسکونی برای تو هست. در سال 1383 که درست قبل از فوت پدرم برادر کوچک که وظیفه نگهداری پدرم را بر عهده داشت برای این که ارث زیادی ببرد وصیت نامه درست میکند و مرحوم پدرم و چند نفر شاهد نیز امضا میکند.
بعد از فوت پدرم موقع تقسیم ترکه برادر کوچک وصیت نامه را نشان میدهد و میگوید که پدرم زمین را شریکی به من و تو داده است و من هم امضا نمودم. آیا میتونم با شهادت شهود اثبات کنم که زمین با ساختمان با وجود امضا زیر برگ وصیت نامه برای بنده هست؟
هیچ گونه سند رسمی برای این زمین ثبت نشده و فقط وصیت نامه موجود هست.
من میتونم با درخواست گواهی مالکیت زمین روستایی از دهیاری در مقابل وصیت نامه اثبات مالکیت کنم؟
درست حدود 18 سال از مرگ پدرم برادرم بحث شریک بودن زمین را پیش میکشد در حالی که بنده از سال 1370 یعنی 13 سال قبل از فوت پدرم در آن زمین و تا اکنون اقامت داشتم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ادعای شما پذیرفته نخواهد شد البته اگر وصیت نامه به صورت قانونی و صحیح تنظیم شده باشد .
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سللم
اولا میتوانید دادخواست احراز واثبات مالکیت بدهید
ثانیا میتوانید وصیت نامه دستی پدرتان را نپذیرید ونسبت به ان تردید وانکار نمایید