مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله آپارتمان

سلام
من 3 سال پیش یک اپارتمان خریدم
این ساختمان پایان کار نداشت چون یک واحدش تکمیل نشده بود البته واحد من تکمیل بود و من تو واحد خودم مستقر هستم
اولا تو قولنامه قید شد که این اقا در عرض یک سال ساختمان رو تکمیل کنه و سند به نام با بزنه و دیرکرد هم گذاشتیم روزانه 100 هزار تومان البته ایشون تو این سه سال کار کرده و خانه تکمیل شده ولی هنوز نتونسته پایان کار بگیره
دوما اون موقع واحد 400 میلیون بود و ضرر و زیان فسخ 100 میلیون گذاشتیم
ایا الان میتونه با توجه به این که 3 سال از قرارداد میگذره ایشون و اپارتمان 3 میلیارد شده ایشون 100 میلیون بدهد و قرارداد را یک طرفه فسخ کنه

پاسخ ها :

بی تا موسایی

بی تا موسایی :

سلام.اگر در قرارداد شرط فسخ تعیین نشده.هیچ کدام از طرفین قرارداد نمیتوانند یک طرفه افدام به فسخ قرارداد کنتد.نه ایشان و نه شما

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر حق فسخی برای ایشان قابل تصور نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مفاد قرارداد باید بررسی گرددعدم انجام تعهد از جانب ایشان بوده و اگر فسخی باشد برای خریدار است و.... بنظرامکان فسخ وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر امکان فسخ برای فروشنده وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به تنظیم و اخذ پایان کار و صورت مجلس تفکیکی و سند رسمی را به طرفیت فروشنده و شهرداری مطرح نمایید . فروشنده نمی تواند عقد بیع را فسخ نماید مگر در
مبایعه نامه شرط شده باشد یا خریدار تخلف از تعهدات کرده باشد و شرط فسخ پیش بینی شده باشد یا ....
البته باید مفاد مبایعه نامه مطالعه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند فسخ کند شما می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد به انضمام خسارت تاخیر بدهید