مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله آپارتمان پس از صدور سند قطعی و تک برگ

با سلام
یک واحد آپارتمان را از یکی از بستگانم خریدم و سند تک برگی هم صادر شده. حالا بنا به دلایلی هر دو طرف معامله پشیمان شده ایم و می خواهیم معامله را فسخ کنیم. با توجه به اینکه مدت زیادی از صدور سند می گذرد امکان فسخ معامله وجود دارد؟
می دانم یک راه انجام معامله مجدد است که مستلزم هزینه های جانبی از جمله مالیات، تنظیم سند و غیره است. آیا راهی هست که با دردسر کمتر معامله با توافق طرفین فسخ شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید قرارداد را اقاله نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خبر چون سند گرفتید دولت و سردفتر برای هر سند سهم خودش را می خواهد