مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با عرض سلام خسته نباشید، بنده خانمی 35ساله هستم با 2تا فرزند که حدودا 7ماه است با همسرم جدا زندگی میکنیم و با بچه ها در خانه پدری بنده هستیم، ایشون هیچ مخارجی برای بنده و بچه ها پرداخت نکرده، چون قصد جدا شدن داشتم و اقدام کردم برای وکیل معاضدتی ایشون فرمودن هیچ حقی برای طلاق ندارم، در اینصورت تکلیف بنده چیه؟ چون برای کار هرجا میرم اجازه همسر میخواد، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توصیه میشود ابتدا دادخواست نفقه گذشته واینده خودرا مطالبه نمایید ودروضعیت فعلی که نشوز شما ثابت نسده منعی برای اخذ نفقه نیست وسپس در صورت عدم پرواخت بعد از صدور اجراییه در مدت 6 ماه وسایر شروط محقق شده دادخواست طلاق بدهید توصیه میشود جهت راهنمایی بیشتر تماس حاصل فرمایید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
شما هنوز شرایط طلاق به درخواست زوجه را ندارید و باید در ابتدا نفقه ایام گذشته خود را مطالبه نمایید مگر اینکه بخواهید به صورت توافقی جدا شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نفقه خود و فرزندان را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ، بهتر است شما ابتدا دادخواست نفقه معوقه خود را مطرح نمایید و بعد از صدور حکم نفقه
، درخواست اجرای حکم را نمایید و .... سپس میتوانید درخواست اجرای مهریه را به اداره ثبت مطرح نمایید و ....