مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ایامن بعد طلاق غیابی می توانم مهریه ام را از پدرشوهرم بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر پدر شوهر ضمانت کرده اشد بله و الا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه ارتباطی به پدر شوهر شما ندارد مگر اینکه در دفترخانه ضمانت کرده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام از پدر شوهرتان خیر مگر در عقد نامه پدر زوج ، تعهد پرداخت مهریه کرده باشد و ضامن عدم پرداخت مهریه شده باشد . ولی با وجود شرایطی خاص ، میتوانید از خود زوج درخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید. البته اگر
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود خدمت شما
سوال جواب توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، درصورتیکه که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با بنده تماس بگیرید.

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام وقت بخیر
مهریه دین شخصی ست امکان مطالبه از شخص پدرشوهر یا هر فرد دیگری امکان پذیر نیست مگر در صورت تضمین پرداخت مهریه توسط پدر شوهر.
موفق باشید

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام خیر مگر در صورت ضمانت پدر شوهرتان

محمد نورآبادی

جناب آقای محمد نورآبادی :

مهریه را فقط از کسی که در زمان عقد بر ذمه گرفته میتوانید مطالبه کنید.اگر پدر شوهر شما آن را بر ذمه نگرفته نمیتوانید ازوی مطالبه کنید.

سودا نادری

سرکار خانم سودا نادری :

پدر شوهر چه در زمان طلاق چه در ازدواج زمانی متعهد پرداخت مهریه است که در زمان ازدواج بعنوان ضامن پسرش مهریه را ضمانت کرده باشد در غیر اینصورت خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر ضمانت نموده اند می توانید در غیر این صورت بر ذمه زوج می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید