مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام شخصی در مهاباد از من کلاهبرداری کرده . 100 میلیون سفته و70 میلیون چک از شخص دارم. خودم در اصفهان هستم. هیچ کدام از ادرسهایی را هم که داده بود تخلیه کرده و ادرسی ازش ندارم. در اصفهان ازش شکایت کنم بهتر است یا مهاباد. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

سلام
در رابطه با کلاهبرداری ومحل وقوع آن توضیح نداده اید تا بتوان جواب داد

یک وکیل

سلام " در فرض تشریح سوال شما عنوان مجرمانه کلاهبرداری متصور نیست و عمل ایشان صدور چک بلامحل و بدهی بابت سفته است . شاید صدور چک ایشان هم دارای اوصافی باشد که دارای جنبه کیفری نباشد و حقوقی باشد . بهتر است در مراجع قضائی محل اقامت خوانده و شهرستانی که چک و سفته را از ایشان اخذ کرده اید که احتمالا مهاباد است از طریق نشر آگهی بعلت مجهول المکان بودن خوانده ، مطالبه وجه سفته و چک را بنمائید .

یک وکیل

اگر بجز سفته ها و چکهایی که فرمودید جرم کلاهبرداری هم صورت گرفته باید در محل وقوع جرم شکایت نمایید در مورد چکها و سفته ها نیز به همین صورت است مگر اینکه در محل اقامت خودتان برگشت زده باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
هم مهاباد و هم اصفهان
سفته ها که مشخص است اما چک باید دید عهده کدام بانک صادر شده است
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خواسته شما کلاه برداری نیست وصرفاً مطالبه وجه است.شما می توانید در محل سکونت خودتان بر علیه ایشان طرح دعوا کنید واقامتگاه ایشان را مجهول اعلام فرنایید.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
اگر صرفا بحث شما طرح دعوی نسبت به چک و سفته است در صورتیکه قصد ارایه دادخواست مطالبه وجه دارید و هیچ ادرسی از ایشون ندارید دعوی رو در محل اقامت خودتان طرح نمایید
ولی در طرح دعوی کیفری چک محل برگشت خوردن چک ملاک هست

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نیازمند بررسی مستندات است