مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط فرزند پسر

سلام. یک دختر 16 ساله هستم و یک برادر 22 ساله دارم . اون هر روز و در هر لحظه به من و خانواده ام فحاشی میکند و در مواردی به ما آسیب جسمی و مالی میزند و امروز طوری بود که به مادرم لگد زد و روی پدرم و من چاقو کشید و حتی باعث حمله های عصبی روزانه ام هم میشود.
خواهش می کنم راهنماییم کنید دیگر نمیتونم او را تحمل کنم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

میتوانید شکایت کیفری تهدید و توهین و فحاشی و یا صرب و جرح در صورت وجود اقدام نمایید

یک وکیل

سلام با پلیس 110تماس بکیرید بعد از تهیه گزارش شکایت تهدید و مزاحمت مطرح کنید