مشاوره حقوقی رایگان - عیدی کارگر

با سلام و خسته نباشید خدمت شما. ما دو تا برادر هستیم و در یک کارگاه آلومینیوم سازی با هم کار میکردیم و برادرم به عنوان کارگر سال 93 بازنشسته شد. بعد از گذشت 6-7 سال الان مدعی شده که طی این چند سالی که پیش برادرم (یعنی من) کار کرده هیچ عیدی دریافت نکرده است. این در حالی است که روز های آخر کاری که پیش من بود یک رسید مبنی بر این که هر چقدر طی این چند سال از من طلب کاری بنویس که 16 میلیون داخل رسید قید شده و تمام و کمال آن را دریافت نموده است. حالا سوال اینجاست آیا عیدی این چند سال به او تعلق میگیرد یا خیر؟ با تشکر از شما.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرکی دال بر پرداخت ها ی مختلف به وی ندارید محکوم می شوید