مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

با عرض سلام و خسته نباشید به تمام وکلای عزیز. من یک تصادف زنجیره ای داشتم ( با 405 و پراید و یک ماشین خارجی) من مقصر هر سه هستم و توانایی پرداخت هزینه ها رو ندارم. راننده 405 راضی هست که از بیمه خودش استفاده شود که حداقل هزینه ی پراید رو بدهد و بیمه او هم شخص ثالث هست. خواستم ببینم آیا میشود با سازش و توافق، کاری کرد که افسر مربوط کروکی جدید بکشد و 405 از بیمه هزینه ی پراید رو بدهد یا اگر راهی ندارد 405 میتواند از بیمه ی خودش برای خسارت ماشین خودش از بیمه استفاده کند. ممنون میشوم پاسخ بدهید. با عرض خسته نباشید.

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بیمه طبق کروکی مامورراهنمایی و رانندگی بیمه راپرداخت می نماید،همه چی بستگی به نظریه مامورمتخصص دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام همه چیز بستگی به نظریه مامورراهنمایی ورانندگی دارددرصورتی که شمامقصرحادثه باشین بایستی خسارات همه راجبران نمایید