مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات بعد تصادف

بنده 4تیر ماه تصادف زنجیره ای کردم و آخرین ماشین بودم، افسر بنده رو مقصر در ماشین جلو و پشت ماشین بعدی حساب کرد
ماشین بعدی رو نقدی حساب کردم
و ماشین جلویی سقف بیمه که32 م بود همه رو گرفت
الان تماس گرفتن میگن 25م خرج کرده و فاکتور هم دارن
میخوان از بیمه بدنه خودشون استفاده کنن و میخوان من برم تعهد بدم در قبال اینکه مقصر حادثه بودم که از من به صورت شرایطی کم کنن
به گفته ایشون اگر نرم شکایت می کنن و افت قیمت ماشین و ...رو طلب میکنن
ماشینشون مدل 90 هست افت قیمت میخوره ؟
بنده ساکن یک استان دیگه هستم و تصادف در یک استان دیگه اتفاق افتاده
اگر کار به شکایت بکشه باید برم جایی که تصادف اتفاق افتاده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شامل افت قیمت می شود در خصوص سایر توافقات درست عمل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس نظریه کارشناس و مدارک پزشکی میتوان اظهارنظر دقیقی تری کرد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

افت قیمت قابل مطالبه است و باید به دادگاه محل وقوع تصادف مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما این کار را انجام ندهید و تعهد ندهید
زیرا زیان‌دیده بعدا میتواند شکایت افت قیمت را نماید
و افت قیمت خودرو مدل 90 کم میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در شهر خودتان می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و بعد از کارشناسی می توانید دادخواست بدهید.
به دعوای شما در شهر محل سکونت خوانده رسیدگی می شود
ولی دادخواست خود را می توانید از دفاتر خدمات قضایی شهر خودتان ثبت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی دادگاه محل وقوع حادثه صالح به رسیدگی قضایی می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله افت قیمت قابل مطالبه است و در محل وقوع تصادف رسیدگی میشود