مشاوره حقوقی رایگان - قانون مدنی

سلام و درود خدمت زحمتکشان علم حقوق... در کدام ماده و قانون آمده که ادارات و سازمانها تابع قانون من جمله قانون مدنی میباشند؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام وخسته نباشید خدمت وکلای محترم..درکدام ماده قانونی نوشته شده که ادارات نیز همچون اشخاص تابع قوانین امورحسبی و مدنی و ....میباشند؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام امور حسبی مربوط به اشخاص حقیقی است نه حقوقی ، سوالتان را واضح تر بپرسید

پرسشگر :

با سلام..آیا ادارات نیز همچون اشخاص مکلف به تبعیت از قوانین جمهوری اسلامی ازجمله قانون مدنی وامور حسبی و....میباشند؟؟

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام و احترام ماده 2 قانون مدنی

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه: