مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت

میخواستم ببینم قرارداد مشارکت در ساخت مشمول ماده ده قانون مدنی هست یا قانون پیش فروش؟ بنده قرارداد مشارکت بستم و در اون شرط شده اختلاف در مرحله نخست به بنگاه در غیر اینصورت به دادگاه مراجعه شود برا حل و فصل، دو مرحله به بنگاه رفتیم و مشکل حل نشد و به تعهداتشان عمل نکردند الزام به ایفای تعهد به دادگاه دادم متاسفانه قاضی مستند به ماده یک قانون پیش فروش قرارداد مشارکت در ساخت رو مشمول قانون پیش فروش محسوب و قرار عدم استماع صادر کرده که به نظر صد در صد قابل نقضه راهنمایی بفرمایید سپاس

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
این بستگی به این دارد که شما چه رابطه حقوقی دارید و با چه کسی ؟ اگر مالک و سازنده هستید طبعا قرارداد تان مشارکت در ساخت است و اگر پیش خریدار هستید قرارداد تان قرارداد پیش فروش ساختمان

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
قرارداد مشارکت در ساخت بین سازنده و مالک تابع قانون مدنی می باشد و اگر ملک قبل از ساخته شدن پیش فروش شود مشمول قانون پیش فروش ساختمان است.