مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه بابت استرداد اسناد مالکیت

سلام وقت شما بخیر

ببخشید اگر خوانده از طرف دادگاه در رای صادره ملزم به استرداد اسناد مالکیت ماشین به خواهان بشه و استرداد نکنه دادگاه چه حکمی به خواهان میده مثل حکم جلب تا اسناد رو از خوانده بگیره؟

خیلی ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما بعد از قطعی شدن حکم باید درخواست صدور اجراییه را نمایید تا اجرای احکام به محکوم ،
اجراییه را ابلاغ نماید و در صورت عدم اجرا حکم توسط محکوم ، شما میتوانید درخواست جلب محکوم و درخواست ممنوع الخدمات شدن را بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت اجرای حکم درخواست صدور اجرائیه نمایید در صورت استنکاف می توانید اقدام نمایید