مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق در شناسنامه المثنی

سلام، خسته نباشید. یکی از اقوام نزدیک من سال گذشته با پسر دایی اش عقد کرد که بعد از ده روز فهمیدند شوهر او معتاد هست. در این بین فقط یک بار نزدیکی بدون دخول داشتند که این رو خودشون در دادگاه گفتند ولی گواهی عدم بارداری که صادر کردند نوشته که از لحاظ پرده بکارت سالم و نوع حلقوی ارتجاعی میباشد.
الان که برای او خواستگار خوبی آمده و میخواهد ازدواج کند. طرف مقابل میگوید قبل از عقد اسم شوهر اول او باید از شناسنامه خارج بشود و حتی تازگی ها هم گواهی سلامت بکارت گرفتند. خواستم بدونم که اگر به ثبت احوال بروند و بگویند شناسنامه گم شده، طلاق در شناسنامه جدید ثبت میشود یا نه؟ ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله چون سوابق طلاق در اداره ثبت اخوال موجود می باشد وبراساس ان مجددا ثبت خواهد شد