مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مادر به فرزند دارای حقوق

با سلام .‌من چند روز پیش سوال کردم ولی وکلای محترم گمان کردند من دو تا مستمری میگیرم.
سوال من این بود:
من خودم کارمندم و حقوق میگیرم و همسرم چند ماه هست که فوت کردند.
آیا امکان دارد حقوق مادرم که بازنشسته آموزش و پرورش بودند و چند سالی هست که فوت کرده اند را دریافت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شرط استفاده از مستمری تجرد وفاقد شغل بودن است درحالیکه شما کارمند وشاغلید