مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه بخشش سهم الارث

با سلام و درود.
آقایی که پسر او فوت شده با رضایت کامل در حضور چندین نفر شاهد، ارثی که از فرزند او به وی رسیده را با شرایط توافقی در حق دیگر وراث بخشیده‌ و اقرارنامه دستنویس را امضاء کرده اند. با توجه به این که برگ امضاء شده محضری نمی باشد، آیا ایشان میتواند اقرارنامه را تکذیب نماید و طلب سهم الارث نمایند؟
در صورت فوت ایشان اقرارنامه سندیت قانونی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام اقرار نامه دستنویس سند کتبی است و از ادله اثبات دعوا.