مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب منزل توسط زوجه

سلام.
شوهرم چند ماهی است از خونه رفته است اما هر چند وقت می آید و کتک کاری میکند و میرود.
با پزشکی قانونی از او شکایت کردم و در جلسه دادگاه محکوم هم شده است. من و بچه ها واقعا امنیت جان نداریم و چون آپارتمان را با شوهرم شریک هستم، چطور میتوانم قفل درب خونه رو عوض کنم که محکوم نشوم و اون نتواند از من شکایت کند؟
آیا راهی هست؟ لطفا راهنمایی ام کنید. ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام درصورتی که امنیت ندارید تقاضای فروش ملک مشاع و تهیه مسکن مسقل نمایید .