مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب منزل توسط زوجه برای ممانعت ورود همسر

تعویض قفل درب منزل توسط زوجه برای ممانعت ورود همسر چگونه اقدام کنم و شکایت کنم و حکمش چیه ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منزل مشترک باشد و شما نیز در آن ملک مالکیت داشته باشید و زوج از ورود شما به آن ملک ممانعت نماید می توانید علیه ممانعت از حق شکایت کیفری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعلام نکرده اید که ، ملک متعلق به شما است یا زوجه
و یا اینکه قرارداد اجاره به نام شما است یا زوجه
اگر ملک متعلق به شما است یا قرارداد اجاره به نام شما است ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید و سپس شکایت کیفری مطرح نمایید و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به احتمال زیاد ملک متعلق به زوجه می باشد که از ورود شما ممانعت می نماید، شما بایستی منزل مستقل تهیه نمایید و بعد دادخواست الزام به تمکین مطرح نموده در صورت عدم تمکین ، نفقه به زوجه تعلق نمی گیرد،در صورت نیاز به راهنمایی کامل تر می توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت عنوان ممانعت از حق میتوانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر مالک عین یا منفعت می باشید از طریق 110 صورتجلسه نموده رفع ممانعت مطرح نمایید
در غیر این صورت باید منزلی مستقل تهیه نمایید و الزام به تمکین مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ممانعت از حق است و از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ودیعه بنام شماست یا سند ملک بنام شماست میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ضمن صورتجلسه مراتب شکایت کیفری ممانعت از حق طرح نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با پليس تماس بگيريد و بعد از صورتجلسه ميتوانيد شكايت كنيد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه ملک متعلق به کیست پاسخ متفاوت خواهد بود در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید