مشاوره حقوقی رایگان - جریمه ساخت خانه باغ

سلام و خسته نباشید بنده باغی به متراژ 2000متر در روستای .... در آذربایجان شرقی دارم و دیوارکشی با مجوز از جهاد شده است و داخل باغ یک اتاقی به متراژ 18متر برای نگهبانی بدون مجوز ساخته ام حال آیا مشمول جریمه یا تخریب میشوم ممنون میشم بابت پاسختان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اتاقک ساخته شده برای استراحت کارگر وانبار وسایل وتجهیزات کشاورزی باشد خیر مشمول جریمه نخواهد شد وتغییر کاربری تلقی نمیگردد

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام اگر قبل از سال 85 اقدام به ساخت بنای غیرمجاز کردید فقط مشمول جریمه میشوید ولی اگر بعد از سال 85 اقدام به ساخت بنای غیرمجاز کردید هم مشمول جریمه و هم قلع و قمع بنا