مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه کارگری

باساام. لطفا راهنمایی بفرمایید درباغ انگور حدود 1400 متر که بار ده می باشد امکان ساخت خانه کارگری جهت انجام مراحل کشاورزی و محلی برای نگهداری تجهیزات کشاورزی به متراژ 40 متر قابل ساخت می باشد. و حریم زمین خود را امکان فنس کشی دارم یاخیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ساخت بنا و فنس کشی اطراف زمین بدون اخذ مجوز جرم تغییر کاربری غیر مجاز اراضی میباشد
و شما باید ابتدا به اداره جهاد درخواست بدهید و مجوز اخذ نمایید

و با شرایطی خاص امکان اخذ مجوز ساخت بنا وجود خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نمی‌توانید فنس کشی نمایید ا می‌توانید به اداره جهاد مراجعه نمایید و با توجه به رشد انگور جواز بگیرید با توجه به جواز بتوانید فنس کشی انجام دهید اتاق در حد نگهبانی می‌توانید بسازید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ساخت خانه کارگری و فنس‌کشی لازم است که از اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ کنید.
در صورت عدم کسب مجوز و اقدام به اعمال مذکور، مرتکب جرم تغییر کاربری اراضی کشاورزی خواهید شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی درخواست خود را پیگیری کنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
ساخت خانه کارگری و فنس کشی از لحاظ مقررات با مانعی روبرو نمی باشد لکن قبل از هر گونه اقدامی بهتر است از جهاد و کشاورزی مجوز مربوطه گرفته شود