مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به حکم دادگاه

سلام چطور میشه از سامانه ثنا به حکم دادگاه اعتراض کرد؟ نامه نوشتم بردم پیش دادستان شهرستان تیران به سربازه گفته بود بهش بگو بره تو سامانه اعتراض کنه منظورش کدوم سامانه بوده؟

پاسخ ها :

ساميه  مخصوصي

ساميه مخصوصي :

استان :

سلام دفاتر خدمات قضایی نزدیک به محل خود را پیدا کنید و مسول دفتر خدمات قضایی شما را راهنمایی خواهد کرد

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
منظورش تو دفتر خدمات قضایی بوده .
برو یه دفتر خدمات قضایی لایحه تجدید نظر ارسال کن .
اگه هم میدونی پروندت مهم هست حتما با یه وکیل مشورت کن .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید