مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با مرد متاهل

سلام
وقتی 15سالم بود پسر 22ساله متاهل مزاحمم شد و گولم زد که دوست بشم باهاش و شدم ولی طولانی نبود
الان که 21سالمه اگر از من شکایت کنن مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اول باید عمل لواط ،
با تمام شرایط قانونی آن اثبات بشود ( که اثبات آن خیلی سخت است ) و مجازات فاعل و مفعول متفاوت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عمل لواط نیاز به اثبات ان در نزد مقام مقام قضایی است که در وضعیت فعلی دشوار است اثبات ان

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به مدت زمان سپری شده اثبات آن سخت می باشد

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام با توجه به گذر زمان اثبات رابطه نامشروع بسیار دشوار است. اثبات لواط نیز شریط خاص خودش را دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای اثبات عمل لواط ، حتما باید تمام شرایط قانونی احراز بشود که اثبات آن خیلی مشکل است و در صورت اثبات مجازات مفعول ، اعدام است و مجازات فاعل اعدام یا شلاق است البته اگر جرم اثبات بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.چه کسی از شما شکایت کند لطفا توضیح دهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

چرا باید شکایت کند چه کسی شاکی باشد دلایل شکایت چه چیزی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما مبهم است و اعلام نکرده ایدکه مذکر هستید یانه.
به هر حال بعد از پنج سال اثبات موضوع تقریبا غیر ممکن است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه جرمی هم بوده، بعد از این همه سال مشمول مرور زمان شده و قابل پیگیری نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این موارد ادله اثبات محکمی نیاز داره و معمولا یعد از این همه سال قابل پیگیری نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اکنون جای نگرانی نیست برای شما