مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم تعویض پلاک خودرو

سلام. ماشین که پلاک آن به نام من هست را 5 سال پیش فروختم و وکالت برای تعویض پلاک دادم ولی نرفت تا تاریخ آن تمام شد. الان رفتم فک پلاک کردم مبلغی که خرج کردم میتونم از او بگیرم؟ قانونی هست؟ بیش از 10 بار به او گفتم بیا برای تو امضا کنم و گفته کار دارم و گفت برو شکایت کن. الان اون باعث شده که هزینه روی دست من بگذارد. ادعای هزینه هایی که انجام دادم رو بکنم، قانونی هست؟

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
از باب تسبیب میتوانید از ایشان خسارت وارده را مطالبه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق قاعده سبب چون ایشان مسبب هزینه برای شما شده اند بله میتوانیو

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ولی سخت است و باید شکایت نمایید و