مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث بدون رضایت یکی از وراث

با سلام.
پدرم فوت شده و مادر در قید حیات هستند. انحصار وراثت هم داریم.
حال میخواهیم تقسیم اموال انجام دهیم. آیا با وجود عدم رضایت یکی از وراث میتوانیم تقسیم اموال کنیم یا نه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. خیر برای تقسیم ماترک ، باید همه وراث حین فوت ، تقسیم نامه کتبی را امضا نمایند و اگر حتی یک نفر از وراث امضا ننماید تقسیم نامه هیچ ارزشی ندارد و