مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی

اگر بنده بخواهم از دادگاه حکمی دایر بر سرپرستی و کفالت پدرم که دارای معلولیت خیلی شدید است بگیرم تحت چه عنوانی می توانم اقدام کنم ؟ آیا به صرف مشکلات مالی محجور محسوب میشن و می توانم قیم ایشون بشم ؟ یا تحت عنوان دیگری باید اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

صرف معلولیت محجور تلقی نخواهد نشد مگر اینکه محجوریت ذهنی و مربوط به عدم توان اداره امور مالی زندگی وی باطد بنحوی که دخل و تصرف وی در امورش عقلایی نباشد لذا سوال رامجددا واضح مطرح نمایید