مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

با سلام. مردی 45 ساله هستم و حدود 27 سال سابقه کار دارم و بیمه برای من رد شده است. به خاطر تعدیل نیرو من را از شرکت بیرون انداخته اند و من الان شغل آزاد دارم و نمیتوانم هزینه بیمه ی خود را بدهم. میخواستم بدانم که این 27 سال که با سختی کار حساب شده چه میشود؟ آیا بیمه نریزم از بین میرود؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگه بیمه نریزد سنواتتون محفوظ است ولیکن برای بازنشستگی نیاز دارید که ادانه بیمه دهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیق تماس بگیرید