مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط نفقه معوقه زوجه در دوران عقد

باسلام
دوران عقد هستیم و زوجه علیه بنده شکایت کردند و همزمان مهریه و نفقه را به اجرا گذاشتند. زوجه باکره بوده و یکسال از زمان عقد گذشته است. اجراییه نفقه معوقه زوجه برای بنده صادر شد. و بنده محکوم به پرداخت نفقه جاریه و گذشته شده ام. نفقه جاریه از زمان شکایت کردن ایشان واریز شده است. سوال اینکه :
1- آیا تقسیط نفقه گذشته توسط اینجانب این حق را به زوجه می دهد برای طلاق اقدام کند؟
2- برای دادخواست اعسار و تقسیط نفقه گذشته می توانم به پرونده اعسار مهریه که در همان شعبه همزمان در حال بررسی است استناد کنم و مرتبه جلسه ای برای اعسار تشکیل نشود؟
3- برای اعسار نفقه گذشته چه مدت از صدور اجراییه وقت دارم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر توانایی پرداخت نفقه جاری را نداشته باشید برای زن حق طلاق ثابت میشود ، برای دادخواست اعسار از پرداخت نفقه گذشته باید مجددا دادخواست اعسار بدهید

پرسشگر :

آیا نمیتوانم از همان حکم اعسار استفاده کنم؟ در هر دو پرونده همسرم شاکی هستن

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر در هر پرونده بصورت مجزا به اعسار رسیدگی میگردد