مشاوره حقوقی رایگان - اعمال ماده 483 آیین دادرسی کیفری

با سلام.
تا چند بار روی حکم قطعی میشود درخواست ماده483 داد و آیا امر مختوم دارد؟
یک بار بر اساس نامه شاکی که نوشته از من شکایتی نداشته و فقط در راستای ماده 72 آیین دادرسی اعلام گزارش کرده قاضی شعبه پذیرش کرد و رای داد که به علت قانون شدید نتوانست تخفیف بدهد و حالا بعد از چند سال با درخواست دوباره پرونده به همان شعبه ولی قاضی های شعبه گفتند باید کلمه رضایت قید شود.
آیا با توجه به آن نامه که یک بار پذیرفت و حالا نمیپذیرند از طرف رئیس کل یا دادستان بر اساس کپی همان قبلی کاری کرد؟
ممنون.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام تنها یکبار نسبت به اعمال ماده 483 قانون آیین دادرسی کیفری شما میتوانید درخواست تخفیف کنید اما مشروط به اینکه تصمیم در خصوص تخفیف یا عدم تخفیف گرفته شود یعنی اگر ازاون رضایت نامه ایراد گرفته باشن بنابراین اصلا رسیدگی به تخفیف اتخاذ نشده و با رضایت نامه ای مجدد شما دوباره درخواست بدید و چون آخر درخواست نامفهوم طرح شده قادر به جوابگویی نیست.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با تنظیم یک رضتیت نامه بدون قیدو شرط میتوانید اقدام کنید