مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال مبتلا به آلزایمر

فرزندان یک پیرمرد که مبتلا به آلزایمر بوده و هوش و حواس درستی نداشته از این موضوع سو استفاده کرده و برای محروم کردن حق و حقوق همسر دوم این آقا همه چیز را به نام خودشان کرده اند. ایشان الان فوت کرده اند درحالیکه بخشی از مهریه را هم با رای دادگاه می بایست می داده. الان با استناد به اسکن مغزی که آلزایمر در آن مشخص است می توان شکایت کرد و به حقوق از بین رفته رسید؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

با سلام
انتقال اموال در زمان حیات فرد بعد از اثبات حجر و براساس موارد خاصی تحت اذن دادستان امکان پذیر است. اگر هم انتقال بعد از فوت و قبل تحریر ترکه باشد در حکم انتقال مال غیر است

یک وکیل

سلام " اگر بیماری فراموشی نامبرده بر اساس ارائه مدارک پزشکی به دادگاه و نظریه پزشکی قانونی به درجه ای از اهمیت باشد که فرد بیمار ناتوان در تشخیص اعمال و رفتار خود در حین ارتکاب عمل انتقال اموال به دیگران باشد قابل اثبات است وگرنه خیر .

یک وکیل

باید نظریه پزشک ایشان را دید که بیماری ایشان در چه حدی بوده و آیا اختیار و قدرت تشخیص از ایشان بواسطه این بیماری سلب شده یا خیر؟ چنانچه اینطور باشد می توان اموال را برگرداند در غیر ایصورت خیر

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورتیکه در زمان حیات ایشان این اموال با سو استفاده از ضعف ایشان به نام افراد نامبرده شده باشد و این موضوع و بیماری شخص ص مسن برای دادگاه قابل اثبات باشد بر طبق ماده596قانون مجازات افراد یاد شده قابل مجازات هستند و پس از محکومیت قطعی انها میتوانید دادخواست ابطال اسنادی که غیر حق بنام افراد شده رو درخواست نمایید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش همکارم جناب رضوی صحیح است ولیکن این تجربه را من دارم اثبات حجر در زمان حیات محجور از طرف فرد مقابل بسیار وقریب به بعید است چه برسد به فرد پس از فوتش.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
موضوع شما نیاز به بحث بیشتری دارد
شما می توانید در این خصوص با همکاران محترم دادراه و یا اینجانب با شماره ذیل تماس حاصل فرماییید
بین ساعات 18 الی 20
لطفا قبل از تماس پیامک دهید