مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک توسط غیر مالک

با سلام. بنده ویلای خودم را به شخصی جهت اجاره روزانه به توریست و مسافر اجاره دادم که مدتی است متوجه شدم ایشون ملک را به مدت 7 ماه و اجاره سنگین به عنوان مالک ملک اجاره داده و قرارداد با مستاجر نوشته است و نام خود را به عنوان مالک ذکر کرده است. میخواستم ببینم میتوانم شکایت کنم و آیا جرم محسوب میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

پروانه صادقیان

سرکار خانم پروانه صادقیان:

با سلام اگر در اجاره نامه اجاره قید شده باشدکه تنها اختیار اجاره روزانه داشته است بله میتوانید طرح دعوا نمایید