مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک ‌تخلیه

باسلام حدودا شش ماه پیش منزلی را اجاره کردم و در بنگاه املاک اجاره نامه نوشتیم الان نتونستم دوماه اجاره بدم موجر رفته شکایت کرده الان متوجه شدم سند خونه بنام خانم ایشان هست و این آقا به ما نگفته بود آیا ایشان می‌تواند اقدام کند یا نه چون در متن دادخواست نوشته سند به نام خانمش هست و فقط نوشته با اجازه همسر اجاره داده اجازه کتبی هم ارائه نکرده حالا شورا رد میکنه یا حکم تخلیه میده؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن اجاره نامه و مدارک بررسی شود تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله مانعی ندارد این ارتباطی به عدم پرداخت اجاره شما و عدم تعهدات شما ندارد